Als fotografie jouw passie is dan wil je jezelf blijven en ontwikkelen en verbeteren. Hoe kun je dit beter doen dan het volgen van een fotografie cursus of workshop? BeeldMasters heeft een groot netwerk van professionele fotografen met elk hun eigen kwaliteiten. Of je nu graag jouw expertise wilt maken van modelfotografie, foodfotografie, natuurfotografie of landschapfotografie, in elke categorie zijn er regelmatig uitdagende workshops te vinden. De fotografie cursussen vinden plaats op verschillende locatie in het land. Afhankelijk van het onderwerp vinden deze plaats in een studio of op locatie.

BeeldMasters streeft ernaar de workshops vernieuwend, uitdagend en divers te houden. En nu komt het mooiste: als abonnee van BeeldMasters krijg je korting op vertoon van de Nationale PixelPas op deze geweldige workshops door het gehele land. Via onderstaande activiteitenkalender kan je zien welke workshops er staan gepland op en op welke locaties. Schrijf je snel in en krijg je tickets direct op de mail. Wees er snel bij want de meeste workshops hebben slechts beperkt plaats.

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen › Activiteiten verzorgd door BeeldMasters

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "Activiteiten verzorgd door BeeldMasters". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.

Evenementen Lijst navigatie

Ben je abonnee van BeeldMasters? Dan kun je hier korting krijgen!