Breda Photofestival

//Breda Photofestival
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bij BredaPhoto 2016 beleefden 80.000 bezoekers internationale fotografie van dit moment. Met exposities van 73 topfotografen 7 weken lang in Breda. Tot ziens van 5 september – 21 oktober 2018!
Eén passe-partout geeft gedurende het festival eenmalig toegang tot alle BredaPhoto festivallocaties, exposities, de activiteiten en de rondvaart tussen het hippe Belcrum en hartje centrum. Het bevat tickets voor MOTI, Breda’s Museum en andere locaties. Plus: een aantal bonnen met aanbiedingen gaan je bezoek aan het festival én de stad Breda nog aangenamer maken.
Onderaan deze pagina vind je meer info over de passe-partouts.

   

Hoe bestellen?
Kies je ticket en reken af met de gewenste betaalmogelijkheid. We brengen hiervoor geen extra kosten in rekening; ticketprijzen zijn inclusief btw en servicekosten. Per e-mail ontvang je een pdf met je ticket (controleer je spamfilter). Neem deze vanaf 15 september geprint -of op je mobiel- mee naar één van de infobalies: bij de Stadsgalerij aan de Oude Vest 34 of op het NS station Breda. Daar wordt het e-ticket omgeruild voor je BredaPhoto passe-partout en kan het avontuur beginnen!
Let op: je kunt je e-ticket dus niet inwisselen bij andere festivallocaties.
Bij vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met tickets@bredaphoto.nl.

Welke soorten tickets zijn er?
Webtickets: Bestel je je passe-partout online, dan betaal je €16.
Kortingspashouders: Heb je een Museumjaarkaart, Bredapas of CJP? Dan kost je passe-partout €11 (€12,50 op locatie). Je hoeft je kaartnummer niet online in te vullen. Neem je bestelde ticket én kortingspas mee naar het festival en laat deze zien bij het ophalen van je passe-partout. Ook voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bestel je dit ticket.
Verkoop op locatie: Je kunt je passe-partout ook op locatie kopen, tijdens het festival, voor €17,50 of met kortingskaarten €12,50. Bij De Stadsgalerij (Oude Vest 34), op NS station Breda (naast NS ticketshop) zijn BredaPhoto infopunten waar je ter plekke kunt afrekenen en je passe-partout meekrijgt. Ook bij de VVV, MOTI en Breda’s Museum kun je een passe-partout kopen.

Hoe gebruik ik het passe-partout?
In het passe-partout zijn bonnen opgenomen voor alle tentoonstellingslocaties van BredaPhoto. Deze bonnen lever je in bij je bezoek aan de betreffende locatie. Het passe-partout staat niet op één datum; de bonnen in het passe-partout kunnen gedurende de 7 weken van het festival ingewisseld worden. Ook zijn er bonnen opgenomen voor een retour rondvaart (check hier het vaarschema) tussen Belcrum Beach en het Chassépark en een rondleiding over Chassé op zaterdag of zondag.

Welk passe-partout schaf ik aan voor mijn kinderen?
Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis naar BredaPhoto. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kan het kortingsticket worden aangeschaft; die van €11. Vanaf 13 jaar betalen ze het reguliere tarief van €16/€17,50, ofwel €11/€12,50 bij bezit van een Museumkaart.

Welke exposities kan ik bezoeken?
De twee musea MOTI Museum of the Image en Breda’s Museum bezoek je gratis met je passe-partout. Ze zijn ook zonder passe-partout te bezoeken, met een los entreekaartje; echter is bij meer dan 1 museumbezoek een BredaPhoto passe-partout voordeliger. De exposities in De Faam zijn alleen toegankelijk met een BredaPhoto passe-partout; een Museumjaarkaart geldt hier niet. De buitenexposities op het Chasséveld, Belcrum Beach, STEK, en enkele binnenlocaties zoals STEK en Galerie Ecker, blijven gratis toegankelijk.
Bezoekadres
Parade 10
4811 DZ Breda
Nederland
Telefoon & e-mail
telefoon kantoor: + 31 (0) 76 532 93 11
e-mail: info@bredaphoto.nl

BredaPhoto

Laat een bericht achter