Dierenfotografie

Of het nu gaat om jouw huisdier, vogels in het bos of een leeuw op de Afrikaanse vlaktes, dierenfotografie is een specialisme op zich. Dieren zijn namelijk continu in beweging. Dieren kun je niet vragen om te verplaatsen om gebruik te kunnen maken van beter licht. In de fotografie workshops gericht op dierenfotografie worden alle tips en trucs besproken hoe je met een goede dosis geduld dieren goed op de foto kunt zetten.

Modelfotografie

Modelfotografie lijkt misschien makkelijker dan het daadwerkelijk is. Jouw model moet zich kunnen ontspannen en jij als fotograaf speelt daar een belangrijke rol in. Hoe kun je letterlijk en figuurlijk het beste in je model naar boven halen? Hoe werkt het licht zodat de expressie het beste overkomt. En voor welke aankleding en setting kies je? In de workshop modelfotografie komt dit allemaal aan bod.

fotografie workshops

Natuurfotografie

Als natuurfotograaf ben je gespecialiseerd in het maken van foto’s van fauna, landschappen, planten. Maar ook close-ups van natuurlijke scènes en texturen vallen onder dit specialisme. Met natuurfotografie kan je veel kanten op. Macrofotografie is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van natuurfotografie, maar ook het fotograferen van landschappen waarbij een groothoeklens weer meer van toepassing is. Wil je meer weten over natuurfotografie volg dan deze workshop die hierop is gericht bij BeeldMasters.

Interieurfotografie

Het fotograferen van interieur vergt een compleet andere manier van kijken naar objecten. Waar je in foto’s met modellen een gevoel probeert te zoeken ben je hier bezig met lijnen en hoe deze het beste overkomen op de foto. Je leert op een compleet andere manier door je lens kijken en leert over de impact van kleuren en compositie. In een workshop komt dit allemaal en meer aan bod. Op deze manier kun je hierna direct aan de slag om mooie interieur foto’s te maken voor jezelf en anderen.

cursus kunstlicht fotografie

Dit is slecht een greep uit ons aanbod van videografie en fotografie workshops. Op onze activiteitenkalender zie je direct welke workshops er bij jou in de buurt worden gegeven,

Ben je abonnee van BeeldMasters? Dan kun je hier korting krijgen!