No photo has been submitted for the contest. Be the first!

Welkom bij onze fotowedstrijd!

Wij hebben verschillende categorieën waarin je kunt meedingen naar mooie prijzen of roem! De enige voorwaarde die wij stellen aan de deelname dat je een abonnement hebt op BeeldMasters. Heb je deze niet dan kun je nog wel stemmen op jouw favoriete foto op deze pagina! Kies bij het uploaden van je foto voor de juiste categorie. Hieronder lees je daar meer over.

Maandelijkse wedstrijd

Elke maand houden wij een 'fotograaf van de maand' wedstrijd. Aan het eind van de maand wordt er gekeken op welke foto er het meest gestemd is en deze krijgt de publieksprijs. Het is dus van groot belang dat je jouw ge-uploade foto deelt via social media, jouw website of email zodat er zo vaak mogelijk op gestemd wordt. Onze maandelijkse winnaar krijgt extra attentie waarde op onze website en social media. Daarbij wordt er ook per kwartaal een winnaar uitgekozen door onze kenners achter de Beeldmasters die de foto's beoordelen op kwaliteit en originaliteit.

Wedstrijd voor clubleden

Je bent aangemeld als fotoclub en je wilt strijden tegen andere fotoclubs. Dit is mogelijk bij deze wedstrijd. Upload per club de beste drie foto's die jullie hebben en kijk hoe ver je komt in de strijd van de clubleden. Per kwartaal wordt er een winnaar gekozen die extra in het zonnetje wordt gezet!

Wedstrijd voor studenten

Je bent aangemeld als student of klas en je wilt strijden tegen andere scholen. Dit is mogelijk bij deze wedstrijd. Upload per school of klas de beste drie foto's die jullie hebben en kijk hoe ver je komt in de strijd van de studenten. Per kwartaal wordt er een winnaar gekozen die extra in het zonnetje wordt gezet! Wil je liever met je eigen werk meedoen kies dan voor de maandelijkse wedstrijd.

Voorwaarden

  • Om foto's te kunnen uploaden dien je abonnee te zijn van de BeeldMasters
  • Per persoon, club of school mogen er per wedstrijd 5 foto's worden ge-upload
  • De foto's hebben een maximale grootte van 5 mb of 1920*1080 pixels
  • De foto's die je upload dienen ten alle tijden jouw eigen werk te zijn
  • Je mag geen foto's uploaden van derden zonder nadrukkelijke toestemming
  • Na uploaden van je foto ('s) worden deze door de Beeldmasters bekeken en online geplaatst. Je ontvang hiervan bericht waarna je je foto's kunt delen onder jouw vrienden en kennissen.

 

-staal scherpt staal-

Wij wensen jou veel foto plezier!