Hoe werkt de ledenpas van BeeldMasters?

Als je abonnee wordt van de BeeldMasters ontvang je de pixelpas. De pixelpas is ledenpas van BeeldMasters en exclusief te gebruiken voor onze club leden.

Zodra je abonnee bent geworden vind je de pas met jouw exclusieve ledennummer in jouw account terug. Deze kun je printen en laten zien in winkels waar wij een samenwerkingsverband mee hebben. Op vertoon van de pixelpas ontvang je nu korting op artikelen en activiteiten online en offline.

De pixelpas bevat jouw exclusieve ledennummer, waar ook maar één login aan verbonden staat, het heeft dus geen zin om deze dubliceren.

De voordelen van de ledenpas

Een club van gelijkgestemden die allemaal één passie delen. Hier kun je anderen helpen en van anderen leren!

Neem deel aan de video en fotografie workshops die Beeldmakers Club Nederland organiseert en ontvang als abonnee een aantrekkelijke korting hier op.

Ontvang korting op uw aankopen bij gerenomeerde fotozaken en andere beeldmaak gerelateerde winkels met wie Beeldmakers Club Nederland een samenwerking heeft.

Neem deel aan onze maandelijkse fotowedstrijden. Geef jouw werk een groot publiek en win gratis publiciteit en mooie prijzen!

Pixelpas

ledenpas beeldmakers Club

Ben je abonnee van BeeldMasters? Dan kun je hier korting krijgen!