Stichting Beeldmakers

De BeeldMasters website is ‘the place to be’ voor alle Beeldmakers die het maximale uit hun beeldmakers talenten willen halen.

Stichting Beeldmakers is in 2016 in het leven geroepen om de Beeldmakers branche in Nederland meer transparantie en betrouwbaarheid mee te geven. De stichting heeft een aantal initiatieven genomen met één doel: met elkaar fotograferen of anderszins beelden maken met als doel van elkaar te leren. Met daarbij een onderscheidende rol ter “voorkoming van schadelijk gedag” t.o.v. minderjarigen, modellen en overige personen die in contact treden met een fotograaf of videograaf.

Als stichting willen wij bijdragen aan jouw motivatie en inspiratie tot het maken van beeldmateriaal. Wij zijn een stichting die zich inzet om Beeldmakers een impuls te geven tot het opdoen van kennis en praktijk ervaring op het gebied van het maken van professionele beelden. Dit zien wij in de ruimste zin van het woord, al dan wel of niet in clubverband of als beroepsbeoefenaar.

De tot nu toe genomen initiatieven van de stichting zijn:
•    Keurmerk voor Beeldmakers
•    BeeldMasters
•    Fotobuddy Nederland

Gezien jij het bovenstaande hebt gelezen, ben je waarschijnlijk een foto- of/en videofanaat die open staat voor vernieuwende ideeën en mogelijk zoekt naar persoonlijke ontwikkeling. Als dit klopt dan ben jij het soort beeldmaker (foto- en/of videograaf) die wij graag bij ons platform zouden rekenen als Stichting Beeldmakers. Zowel beginnende, gevorderde als beroeps Beeldmakers zijn van harte welkom ter ondersteuning van de initiatieven van de stichting want ons motto is: staal scherpt staal.

Namens het bestuur van Stichting Beeldmakers.

Stichting Beeldmakers
Postbus 1135
3180 AC Rozenburg/Rotterdam
KvK nummer: 24184397